Nederpophits in het Atlas Theater

Emmen - In het begin van de jaren tachtig draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek.

Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn, met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes, populairder dan ooit. Die tijden herleven op zaterdag 11 januari in het Atlas Theater in Emmen met een voorstelling van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood zijn samen goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Ze nemen het publiek mee op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpopklassiekers en vertellen smeuïge verhalen van onderweg. Naast bekende Nederpop nummers komen hedendaagse songs van Blöf en bijvoorbeeld 'Sexy als ik dans'. van Nielson voorbij.

Henk Westbroek

De Nederpop All Stars hebben net als hun publiek nog lang niet genoeg van al die heerlijke klassiekers. Elk concert is een feest, een mooie mix van de bekende nummers van toen en hedendaagse popsongs. De charismatische leadzanger Stefan de Kogel heeft dit keer muzikaal grootmeester Henk Westbroek aan zijn zijde. Hiermee zijn de beste versies van ‘Vriendschap’, ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘België’ in ieder geval al verzekerd.

De voorstelling van de Nederpop All Stars begint om 20.00 uur. Kijk op www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.