Hartverscheurende country en rock-‘n-roll in Theater Hofpoort

Coevorden - Theater Hofpoort vertoont op donderdag 12 december de film ‘Goodbye Christopher Robin’. Een dag later brengen The Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne hartverscheurende country en rock-‘n-roll in de Coevorder cultuurtempel.

De film ‘Goodbye Christopher Robin’ gaat over het leven van een schrijver en een bijzondere beer die beide wereldberoemd zouden worden. Het verhaal volgt de relatie tussen auteur A.A. Milne en zijn zoon Robin, de inspiratiebron voor het personage Christopher Robin uit de Winnie the Pooh-verhalen. Samen met zijn moeder Daphne en zijn oppas Olive wordt de familie meegesleurd in het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen hoop en troost naar Engeland na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Maar, met alle ogen gericht op Christopher, wat zal dit voor het gezin betekenen? De voorstellingen beginnen om 15.00 en 20.00 uur.

The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne delen een passie voor de hartverscheurende muziek uit de jaren vijftig en zestig. ‘Grand Old Country’ is 100% akoestisch én authentiek wat instrumentatie en zang betreft. Hun kleding lijkt zo uit een oude Amerikaanse film te komen. Het concert begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop.