Trio O’Dreams brengt Theater Hofpoort in Ierse sferen

Coevorden - De formatie O’Dreams staat zondag 8 december op het podium van Theater Hofpoort in Coevorden. De Iers/Nederlandse band timmert flink aan de weg in de internationale wereld van folk en singer/songwriters.

John Flierman, Danny Guinan en Ed Veltrop spelen niet alleen in Nederland en België, maar tourden in het verleden ook veelvuldig door Ierland en deden zelfs een reeks concerten in de Chinese steden Beijing en Shanghai.

O'Dreams slaat na het succes van de voorstellingen 'Irish Ways and Irish Laws' en 'An Irish Crossroads' nieuwe wegen in met 'Broken'. Een zeer muzikale én vermakelijke voorstelling vol magische songs uit Ierland.

In ‘Broken’ is er iets stuk bij O’Dreams. En dan hebben we het niet alleen over de gebroken schouder van Ed, maar ook over de onderlinge verhoudingen, het liefdesleven van John en Danny’s gevoel over de Brexit en de mogelijke gevolgen voor zijn geboorteland Ierland. Het optreden begint om 15.00 uur.

Na afloop van de voorstelling is er, in samenwerking met Slijterij Benting en Candia, een whiskyproeverij. Opgave is noodzakelijk via info@theaterhofpoort.nl