Tompouces voor bezoekers Coevorder ‘Pre Black Friday’

Coevorden - Ruim dertig winkeliers kwamen donderdagavond op de proppen met in het oog springende voordelen in Coevorden centrum. ‘Pre Black Friday’ was van zes tot negen uur.

Met een kortingsbon uit de Coevorder Courant van afgelopen dinsdag profiteerden klanten van de voordelen bij de ondernemers. Niet minder dan 25 prijswinnende lezers van de krant worden daarnaast verblijd met een overheerlijke taart.

Centrummanagement Coevorden en de gemeente Coevorden willen ondernemers graag ondersteunen om zo gastvrij en klantvriendelijk mogelijk te zijn. Daarom is er onder meer een workshop gastvrijheid georganiseerd en was afgelopen dinsdag het vervolg daarop over social media. Deze workshop en het vervolg werden verzorgd door Klik Company uit Emmen, dat trainingen geeft in klantgerichtheid.

Zeven Coevorder ondernemers staken dinsdagavond de koppen bij elkaar. Wat kunnen wij als gastvrijheid richting onze klant extra bieden op ‘Pre Black Friday’? Het antwoord was het uitdelen van tompouces.

De ondernemers kregen de tompouces - om uit te delen aan klanten - donderdagavond van Mini-Miss Ganzenhoedster Norah Wessel en Mini-Mister Ganzenhoeder Shahin Sanli. Zij gingen samen met Richard Dimmendaal van de Coevorder Handels Vereniging langs bij de zeven bedrijven. Dat zijn Wolters Juweliers, Ring Foto De Boer, Vishandel Korf, Hema, Dimmendaal Mode, Kamst Mode en Mari-Elle Mode.