Muziektheaterstuk De Toorn van Thunaer vereeuwigd in een glossy

Oosterhesselen / Sleen - Muziektheaterstuk De Toorn van Thunaer trok van 4 tot en met 8 september bijna 5000 bezoekers naar het terrein nabij havezate De Klencke tussen Oosterhesselen en Sleen. Goed nieuws voor wie wil nagenieten: eind deze maand rolt een heuse glossy rondom het project van de persen.

Het 172 pagina’s tellende boek is samengesteld door Roelie Lubbers en bevat foto’s en verhalen.

Tijdens De Toorn van Thunaer - afkomstig uit de koker van tekstschrijver Harm Dijkstra, componist Jan Kruimink en productieleider Gerrit Hegen - stonden 120 spelers en een 60-koppig orkest van muziekvereniging Excelsior uit Oosterhesselen op de planken. Ook leden van zangvereniging Sleen, vrouwenpopkoor Sounds4You, mannenkoor HEM (Hesseler Eerste Mannenkoor). De Loozangers uit Zweeloo en toneelvereniging Jan Naarding uit Oosterhesselen droegen hun steentje bij.

Een exemplaar van de glossy kost 15 euro en is maandag 2, donderdag 12 en donderdag 19 december tussen 19.30 en 20.00 uur te koop in het voormalige gemeentehuis aan de Brink in Sleen. Reserveren van exemplaar kan ook: stuur dan een mail naar info@terklinke.nl.