OTAK meubelen bij Ahlers!

Aangeboden door: Ahlers Coevorden

OTAK is shop-in-shop ingetrokken bij woninginrichter Ahlers. Voor de nieuwkomers onder de lezers: OTAK is een meubelwinkel die zich richt op een publiek van alle leeftijden met een jong hart. Comfortabele meubelen met een actuele uitstraling en héél veel trendy woonaccessoires maken dat de OTAK winkel favoriet is bij mensen van alle leeftijden die van hun huis en van “wonen” houden.

Ondernemer Jos Ahlers zag de vraag naar meubelen in zijn woonwinkel als het ware groeien. “Woninginrichting en wonen liggen dicht tegen elkaar aan en wij willen onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Daarom zie ik in het aantrekken van OTAK een mooie gelegenheid om mijn aanbod te vergroten. Nu kunnen wij een complete winkelervaring bieden zonder dat klanten hiervoor meerdere adressen hoeven te bezoeken. Ik ben blij met OTAK want OTAK biedt mij mogelijkheden” aldus Ahlers.

Ook Bij OTAK zijn ze blij. Jacob Mink, formulemanager van OTAK: “Ahlers is een fantastische aanvulling op onze familie van OTAK ondernemers. Hij is betrokken, dienstbaar en zet de klant op de eerste plaats. Precies zoals wij dat bij OTAK voor ogen hebben”.

Vanaf heden kunt u bij Ahlers de meubels aanschouwen en kopen. U vindt er naast het uitgebreide assortiment verf, behang en woninginrichting nu ook banken, fauteuils, kasten, eettafels en stoelen, salontafels, lampen, kussens en ga zo maar door. Vooral kleinmeubelen, verlichting, accessoires en kussens zijn ideaal voor de komende cadeaumaanden: mooie meubelen tegen aantrekkelijke prijzen! U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan OTAK Coevorden bij Ahlers! U kijkt uw ogen uit en….de koffie staat natuurlijk klaar.