Win een meet & greet met astronaut André Kuipers

Emmen - Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op vrijdag 1 november naar het Atlas Theater in Emmen met de wervelende show ‘Space Academy live, een buitenaards avontuur!’.

Samen nemen ze jou mee op een bijzondere reis naar de ruimte, naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...

Bezoekers kunnen André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen. Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en maak kans op een exclusieve meet & greet! Mail je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde naar communicatie@atlastheater.nl. Vermeld ook je naam, leeftijd en met hoeveel personen je naar de voorstelling komt. De winnaars worden na afloop van de voorstelling door Sander Koenen bekend gemaakt.

De voorstelling ‘Space Academy live, een buitenaards avontuur!’ begint om 19.00 uur. Kijk op www.atlastheater.nl voor meer informatie en het reserveren van kaarten.