Theater Hofpoort krijgt Guido Spek op bezoek

Coevorden - Guido Spek staat met ‘Gelooft niet alles’ op zaterdag 26 oktober vanaf 20.15 uur in het Coevorder Theater Hofpoort.

Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant weer omver te kegelen. Verwacht een scala aan sketches, excentrieke gedachte-experimenten en ‘La La Land’- achtige liedjes tijdens de theatrale vuurdoop van deze geordende chaoot.

Joes

‘Bang mannetje’ door Joes staat zondag 27 oktober vanaf 14.00 uur op het menu in Hofpoort. Een kaartje kost 7,50 euro. Joes is een topper in het bewerken van populaire prentenboeken tot vrolijke voorstellingen, waarbij kleuters op het puntje van de stoel zitten. ‘Bang mannetje’, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout, is zo’n voorstelling.

Hierin speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje, die bang is voor alles. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek en bang voor spoken onder zijn bed. De Toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst een draak, spin en heks trotseren. Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?