Volleyballers Vonk geven 60-jarig jubileum extra glans

De heren- en dameshoofdmacht van Vonk hebben de viering van het 60-jarig jubileum van de Coevorder volleybalclub afgelopen weekend extra glans gegeven.

In de promotieklasse was i-Beheer/Vonk in de Drostenhal met 4-0 een maatje te groot voor Set Uppers uit Scheemda.

Het damesteam van Anouk van der Veen veegde met dezelfde cijfers de vloer aan met DAC/Dedemsvaart.

Koploper in de ranglijst

De nog ongeslagen Groningers kenden weliswaar een prima seizoenstart, maar tegen i-Beheer/Vonk hadden de bezoekers geen schijn van kans. In de eerste twee sets waren de Coevordenaren met 25-16 en 25-8 heer en meester. Met veel servicedruk en gevarieerde aanvallen wist Vonk deze sets snel en zakelijk binnen te halen.

De derde en vierde set liet Vonk de teugels vieren en konden de gasten uit Scheemda redelijk in het spoor blijven. Gelukkig pakte de thuisploeg de draad snel weer op en de beide sets gingen met 25-21 en 28-26 naar Vonk. Door de 4-0 zege voeren de Coevordenaren de ranglijst aan met 12 punten uit drie gespeelde duels.

1899/Vonk

Ook de damesteam van 1899/Vonk was tegen DAC/ Dedemsvaart uitstekend op dreef. De bezoekers werden door de ploeg van Anouk van der Veen met 4-0 aan de kant geschoven. De setstanden waren 25-18, 25-15, 25-18 en 25-20. De ploeg staat na drie wedstrijden met acht punten op de vierde plaats.