Rabobank legt eigen klanten in de watten

Emmen - De Drentse Rabobanken vieren deze week de ‘Week van de Coöperatie’. Tot en met 14 oktober staan allerlei activiteiten op het programma als blijk van waardering voor het lidmaatschap van de klanten.

Zo nodigen Rabobanken Emmen-Coevorden en Het Drentse Land hun ondernemers, verenigingen, vrijwilligers, lokale talenten en leden uit om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te verbinden.

Gedurende deze week zijn er diverse rondleidingen in het Van Gogh Huis in Veenoord. De ‘jonge’ ouderen zijn hiervoor uitgenodigd. De senioren genieten op 11 oktober van een borreltje en gezellige muziek in Het Schienvat in Erica. In de provincie Drenthe zetten op 12 oktober diverse boerderijen hun deuren open voor een kijkje achter de schermen tijdens Toer de Boer.

Maandag 14 oktober wordt de Week van de Coöperatie spetterend afgesloten met de Finale van Rabo ClubSupport. Onder andere in het Atlas Theater in Emmen worden vrijwilligers van verenigingen en stichtingen verwacht. In Drenthe wordt in totaal 450.000 euro verdeeld onder 1034 deelnemende clubs. De hoogte van de donatie is bepaald door stemmen van de leden van Drentse Rabobanken.