Stoelyoga met lage drempel in Coevorden

Coevorden - „Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en je mag zelfs je schoenen aanhouden als dat prettiger voor jou is. Bij stoelyoga doe je yogahoudingen op of rondom de stoel”, zegt docent Ina Rozema.

„Deze rustige bewegingsvorm is daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Heel geschikt voor ouderen wanneer het oefenen op de grond te belastend is of bij beperkingen door chronische aandoeningen. Stoelyoga is een veilige manier om te blijven bewegen. Overigens is stoelyoga niet alleen voor mensen met fysieke beperkingen, iedereen kan meedoen.”

Invita Active

Vanaf 2 oktober start ‘s ochtends om 10.30 een blok van vier lessen op de woensdagochtend bij Invita Active aan de Modem 2d in Coevorden. Vanaf 25 september gaan de avondlessen van start om 19.00. Dat is een blok van vier lessen bij Hofpoort Incluis aan het Stationsplein.

Ina Rozema is yogadocent en sociaal pedagogisch hulpverlener. Meer informatie: bel 06-11050789 of mail naar info@yokicoe.nl.