Hippisch Centrum Emmen zet de deuren open tijdens de Open Manegedag

Het Hippisch Centrum Emmen aan de Ericasestraat in Erica zet op zondag 29 september de deuren open. Tijdens de Open Manegedag kunnen belangstellenden van 13.00 tot 16.30 uur zien hoe het er op een manege aan toe gaat en wat je allemaal kunt doen met paarden.

Er zijn activiteiten voor het hele gezin, waaronder leuke shows en demonstraties. Grand Prix amazone en YouTube-ster Daniëlle van Mierlo geeft een clinic. Na afloop blijft ze nog voor een meet & greet. Daarnaast verzorgt Harry Streutker met zijn team van het Drents Vierspan een spectaculaire demonstratie met zijn vier Arabofriezen. Verder zullen de ruiters van Hippisch Centrum Emmen verschillende demonstraties geven zoals een spring-, een dressuurclinic en een kür op muziek van het carrouselteam.

Naast de vele shows en demonstraties is er nog veel meer leuks zoals gratis ponyrijden, schminken, leuke stands, een springkussen, pony’s poetsen en spelletjes. Bij de informatiestand wordt uitleg gegeven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.

Hippisch Centrum Emmen is een vijfsterren manege gevestigd aan de rand van Emmen en geeft met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s.