Gracielle Schutjens nieuwe voorzitter Coevorder Tennis Club

Coevorden/Zwinderen - Gracielle Schutjens neemt het voorzitterschap van de Coevorder Tennis Club (CTC) over van Gerry Wolbers, die na negen jaar het stokje doorgeeft. Wolbers vond het tijd voor een wisseling van de wacht.

,,Tijd voor nieuwe mensen met andere ideeën die de vereniging levendig houden”, zegt Wolbers. Wel blijft hij als vrijwilliger actief binnen de vereniging. ,,Wat ik vooral ook mooi vind is dat na jaren van mannelijke voorzitters er weer een vrouw de voorzittershamer van onze club overneemt. Ik heb er alle vertrouwen in dat de voorzittershamer in goede handen is bij Gracielle.”

De Noord-Brabantse Schutjens woont in Zwinderen en tennist vanaf haar tiende. Zij wil het aantal actieve leden - zij die zich inzetten binnen de vereniging - proberen te laten groeien. ,,Er is een betrokken kern binnen CTC, maar ik zou graag zien dat er naast een gezonde groei in ledenaantal ook een andere ontwikkeling plaatsvindt. Levendigheid, een actief verenigingsleven, betrokkenheid en gezelligheid. Zowel op de baan als daarbuiten in de avonduren.”

CTC viert volgend jaar in juni het honderdjarig bestaan. De clubkampioenen worden op zondag 21 juni 2020 gehuldigd door niemand minder dan de bekende oud-profspeler Paul Haarhuis, die grote successen vierde in vooral het dubbelspel.