Icare start in Coevorden met cursus 'Vergroot uw kennissenkring'

Wie verlegen zit om een praatje of kopje koffie op zijn tijd of de zekerheid om graag op anderen te kunnen terugvallen, kan zich volgende maand inschrijven voor de cursus ‘Vergroot uw kennissenkring’ in Coevorden.

Deze tweedaagse workshop van Icare Ledenvereniging in samenwerking met het Rode Kruis vindt plaats op de maandagen 7 en 14 oktober in het Aleida Kramer zorgcentrum aan de Meindert van der Thijnensingel.

De workshop is bedoeld voor mensen met voldoende familie, vrienden en kennissen om zich heen én voor mensen die regelmatig een praatje kunnen maken of een beroep kunnen doen op anderen als ze hulp nodig hebben. Voor een boodschap, maar ook voor hulp bij ziekte of om de kinderen van school te halen als men laat van het werk komt.

Contacten onderhouden en verbreden

Tijdens de workshop krijgt men inzicht in hoeveel contacten ze al hebben met mensen én hoe ze hun contacten kunnen onderhouden en verbreden. In twee bijeenkomsten van 2,5 uur leren deelnemers waarom het belangrijk is om een kennissenkring te hebben, te weten welke contacten men heeft en hoe de kennissenkring kan worden verbreed en vergroot.

De workshop is gratis en exclusief voor leden van de ledenvereniging. Wie wil meedoen, meldt zich telefonisch aan via 088-3832000. Aanmelden is mogelijk tot 30 oktober. Meer informatie via deze link.