Tegen wie bekeren de Coevorder voetbalclubs en wat zijn hun kansen?

Komend weekend vallen de beslissingen in de poulefase van het districtsbekertoernooi. In de derde en laatste ronde staan voor de clubs uit de gemeente Coevorden de volgende wedstrijden op het programma.

Zaterdag 14 september

17.00 uur: Gramsbergen - Germanicus.Beide teams zijn uitgeschakeld voor de volgende ronde.

17.00 uur: De Weide - DalenDalen moet in Hoogeveen met ruime cijfers winnen om door te bekeren en is daarbij ook nog afhankelijk van het resultaat van het duel Zuidwolde - ASC’ 62.

14.30 uur: SV Mussel - CSVCDe ploeg van Reinoud Haak is zaterdagmiddag bij een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen SV Mussel verzekerd van de volgende bekerronde.

14.30 uur: VCG - HoogeveenDe formatie uit Geesbrug is na twee nederlagen uitgeschakeld.

14.30 uur: NKVV - SVN ’69NKVV kan zich na de uitschakeling richten op de start van de competitie.

Zondag 15 september

14.00 uur: Zandpol - ProtosProtos is vrijwel zeker van de volgende bekerronde.

14.00 uur: Sweel - RaptimRaptim heeft de beste papieren voor het bereiken van de volgende ronde. Voor de ploeg van Jan Wielink lijkt op ’t Alterbarg in Zweeloo een remise voldoende, maar SC Angelslo kan bij een grote zege op Erica’86 nog roet in het eten gooien. Voor Sweel volstaat alleen een zege.

14.00 uur: SVV ’04 – VIOS(O)SVV ’04 staat met één been in de volgende ronde. Alleen door een grote zege kan VIOS (O) nog een vervolg aan het bekertoernooi geven.

14.00 uur: Sleen - TwedoVoor Sleen staat er na twee nederlagen niets meer op het spel.

14.00 uur: HOC - KSCBeide teams moeten winnen om zeker te zijn van de volgende ronde.

14.00 uur: DSC ’65 - DOS ’63De formatie uit Dalerveen heeft nog slechts een theoretisch kansje om de poulefase te overleven.