Raptim en SC Angelslo delen punten, CSVC wint van Westerlee en Sweel te sterk voor Erica ’86

Raptim uit Coevorden heeft zaterdagmiddag in de eerste wedstrijd van het districtsbekertoernooi punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen Sc Angelslo uit Emmen.

Op sportpark Klinkenvlier werd het 1-1 tegen de 4e klasser uit Emmen. De ploeg van Jan Wielink kwam in de eerste helft op 1-0 door een doelpunt van Sven Meiringh. Na rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte.

Sweel - Erica ’86 5-0

Sweel had op ’t Alterbarg in Zweeloo weinig moeite met zaterdag 5e klasser Erica ’86. Na een 3-0 ruststand zegevierde de formatie van Jarno Rotgers met 5-0.

Voor Sweel scoorden Rick ter Avest (2x), Richard Speelman (2x) en Twan Jalving.

Westerlee - CSVC 2-1

CSVC is het districtsbekertoernooi zaterdagmiddag goed van start gegaan. Het Oost-Groninger Westerlee kreeg op eigen veld met 1- 2 klop. De Coevordenaren boekten een verdiende zege tegen het naar de 5e klasse gedegradeerde Westerlee.

De ploeg van trainer-coach Reinoud Haak kwam in de 20e minuut op 0-1 door een doelpunt van Justin Regtop. Vijf minuten na rust maakte Jan Jager de gelijkmaker, maar in de 55e minuut zette Justin Regtop de winnende treffer op het scorebord.

SJS - VCG 2-0

VCG weerde zich in Stadskanaal tegen 4e klasser SJS heel kranig, maar moest aan het eind van de rit wel een 2-0 nederlaag incasseren. In de eerste helft waren beide partijen gelijkwaardig. Na rust schakelde het een klasse hoger spelend SJS een tandje bij en moest de ploeg uit Geesbrug door twee goals van Jans Springer capituleren.

Vitesse ’63 - NKVV 12 -1

NKVV kreeg in Koekange tegen Vitesse ’63 een enorm pak slaag. De formatie uit Dalerpeel werd met dubbelde cijfers afgedroogd: 12-1. Bij rust stond er al 5-0 op het scorebord. Patrick Biesbrouck redde vanaf de strafschopstip (5-1) de eer voor de formatie uit Dalerpeel. Daarna werd NKVV in een kat-en-muisspel finaal overlopen.