Bluesclub Gramsbergen voortaan bij The Fellowship of Acoustics

Gramsbergen / Dedemsvaart - De bluesclub in Gramsbergen gaat stoppen. Verkoop van het oude gemeentehuis in het stadje ligt aan dat besluit ten grondslag. Dat betekent echter niet het einde van City Hall Blues.

Zij maakt een doorstart in The Fellowship of Acoustics van Rudi Bults, gevestigd het voormalige gemeentehuis van Dedemsvaart.  De eerste bluesavond op de nieuwe locatie is op 27 september. 

Een en ander heeft de organisatie in haar nieuwsbrief van 10 augustus bekendgemaakt. Daarin valt te lezen dat eigenaar Reinier Jacquet het voormalige gemeentehuis in Gramsbergen met ingang van september aanstaande verkocht heeft aan  Rudi Reinders, die daar al jarenlang ruimte huurde voor zijn bedrijf Intulogic. 

Dat de goedlopende bluesclub, die altijd in het voormalige gemeentehuis in Gramsbergen werd gehouden, een doorstart kan maken in het bedrijf van Rudi Bults aan de Moerheimstraat 144 noemt Jaquet bijna 'te mooi om waar te zijn'. Het is niettemin waar. Met ingang van de laatste vrijdag van september is The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart het thuishonk van City Hall Blues.

'Gewoon gezellig, in de hal van het gebouw, lekker informeel zoals u dat van ons gewend bent, dichtbij de bar, staat het podium opgesteld. Lekker zittend op de trap of aan een tafeltje, hangend over de balustrade, relaxend aan de bar of aan een statafel, overal kun je genieten van de muziek,' laat Jaquet weten.  De eerste bluesavond op de nieuwe locatie staat voor 27 september geprogrammeerd met een optreden van niemand minder dan Firehouse Mama.