The Pheromones hoofdact op openluchtconcert MFC Outside

Coevorden - Metal Front Coevorden staat op zaterdag 13 juli in het teken van MFC Outside. Hoofdact tijdens deze zesde editie van het openluchtconcert is The Pheromones uit Amsterdam.

MFC Outside begon oorspronkelijk als een barbecue voor leden en kennissen. Het evenement is inmiddels uit zijn voegen gebarsten met een gemiddeld bezoekersaantal van zo’n tweehonderd mensen. Traditioneel kunnen bezoekers genieten van het gegrilde vlees, maar dit jaar zijn er ook gefrituurde snacks verkrijgbaar. En als de avondschemering intreedt worden de vuurkorven ontstoken en kunnen de muziekliefhebbers genieten van een kleurrijk vuurwerk.

The Damned Few

De Overijsselse band The Damned Few opent het programma en brengt een mix van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies. Hun muziek is gemaakt met hart, ziel, ballen en blote handen.

Hoofdact The Pheromones, met bandleden van Nuff Said in de gelederen, profileert zich als een rockband die tegen de retro- en bluesy garagerock aan schuurt. De band was verantwoordelijk voor de aanstekelijke hit ‘Stronger’ die te horen was in de trailer van de Amerikaanse serie ‘Californication’. Door de vele optredens op Nederlandse podia en festivals hebben ze een sterke live-reputatie opgebouwd. Begin dit jaar verscheen hun derde album ‘Favourite Mistakes’.

Metal Front Coevorden opent de poorten om 20.00 uur en om 21.00 uur staat de eerste band klaar voor het startschot.