FOTO's: CSVC wint 15e Stoffer Cremer Veteranentoernooi

Dalerpeel - Het sportpark in Dalerpeel was afgelopen zaterdag het toneel van de 15e editie van het Stoffer Cremer Veteranentoernooi. Naast de plaatselijke club NKVV deden SCN, Germanicus, CSVC en Protos mee.

Het SCV toernooi dankt zijn huidige naam aan Stoffer Cremer, de oud-voetballer en lid van NKVV. De talentvolle voetballer bleef ondanks zijn opvallende en kundige manier van voetballen, trouw aan de club NKVV uit Dalerpeel. Stoffer werd geboren in Dalerpeel op 18 juni 1949 en overleed op een veel te jonge leeftijd op 26 augustus 2010.

Het veteranentoernooi was al heel wat jaren een begrip bij NKVV, maar na zijn overlijden in 2011 omgedoopt tot het Stoffer Cremer Veteranentoernooi. Een opvallende start van deze editie was de aftrap tijdens de eerste wedstrijd door de zonen van Stoffer, Richard en Michel Cremer. Ook bij deze 15e editie was er een speciale aftrap. Opnieuw Michel Cremer stond op de middenstip, echter nu met zijn dochter Tess. Zo kreeg dit toernooi de speciale start die het verdiend.

Wisselbeker

De sportiviteit én de gezelligheid zette zich na afloop voort in en rond de kantine van NKVV. Tijdens de prijsuitreiking werden de teams nogmaals bedankt en geprezen voor hun aanwezigheid én sportieve optreden. Uiteindelijk kon CSVC als winnaar worden bekroond en kreeg het de nieuwe wisseltrofee uit handen van Sjaak Hilbink. Germanicus eindigde als tweede, voor SCN, Protos en NKVV.

Commissievoorzitter Anno Boer bedankte vervolgens de scheidsrechters en de EHBO post. Ook de dames die de bbq verzorgden werden met applaus bedankt. Ook Eddie vd Weide ontving een bos bloemen overhandigd. Hij stopt na vijftien jaar commissielid van het SCV toernooi. Tot slot bedankte Boer alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit toernooi.

De rest was aan zanger Jan Warringa en DJ Henk Waninge van Pure-Sound. Zij brachten met live muziek een gezellige sfeer en zodoende kon zowel de organisatie als wel alle aanwezigen genieten van een muzikale afterparty. Met goed gevulde koelingen en een volle bbq werd er dan ook heerlijk genoten van opnieuw een geslaagd toernooi.