Domino's Coevorden opent komende maandag

Coevorden - Domino’s opent op maandag 17 juni haar deuren aan het Stationsplein in Coevorden. Het pizzarestaurant op het NS station krijgt zo'n twintig zitplaatsen.

De winkel is doordeweeks vanaf 07.00 uur geopend, zodat reizigers ook bij Domino’s terecht kunnen voor een verse kop koffie of thee. Vanaf 11.00 uur gaat de oven aan en kunnen klanten ter plekke in de zaak genieten van een vers bereide pizza of 'Hot Sandwich'. Tussen 11.00 uur en 22.00 uur is het ook mogelijk een pizza te laten bezorgen. Domino’s Coevorden gaat alleen met E-bikes bezorgen.

Ramon van Damme

De franchisenemer van de eerste vestiging in Coevorden is Ramon van Damme. “Ik vind het fantastisch dat ik mijn ondernemersdroom binnen Domino’s kan gaan waarmaken. Bij Domino’s worden de pizza’s pas bereid nadat de bestelling is binnen gekomen. Het deeg is 100 procent puur en we werken uitsluitend met verse groenten. Zo kunnen we echt lekkere en eerlijke pizza’s maken en daar ben ik trots op. Ik hoop dat de mensen uit Coevorden straks net zo gek zijn op onze pizza’s als ik zelf.”

Openingstijden

Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 22.00 uur. Naast de verse pizza’s en 'Hot Sandwiches' (vanaf 11.00 uur) kunnen bezoekers ook koffie en thee kopen. Op zaterdag is de winkel van 12.00 tot 22.00 uur geopend en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.

De Domino’s vestiging opent twee weken voor de officiële opening van het gloednieuwe NS station. De opening wordt maandag 1 juli gezamenlijk gevierd.

Meer informatie over openingstijden, bestellingen en acties is te vinden op www.dominos.nl.