Esdal schoolorkest geniet van Duits uitstapje

Emmen / Oosterhesselen - Het Esdal schoolorkest hield vorige week zijn jaarlijkse uitstapje, ditmaal ging de reis naar Bad Driburg in Duitsland. De orkestleden van het Esdal College repeteerden in de jeugdherberg, maar sloegen ook de handen ineen met het plaatselijke schoolorkest van het Xaver Gymnasium.

Ook werd het centrum van Bad Driburg verrast met een flashmob en een optreden. Natuurlijk was er ook tijd voor ontspanning, met onder meer bowlen en lunchen bij de speeltuin.

Het schoolorkest sluit zaterdag 6 juli van 15.00 uur tot 16.00 uur het seizoen af bij Poolshoogte in Odoorn. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken.

Nieuwe orkestleden gezocht

Voor volgend schooljaar is het orkest op zoek naar nieuwe leden. Wie al op het Esdal of volgend schooljaar begint op de school, een instrument bespeelt en zin heeft om samen muziek te spelen kan zich aanmelden bij Tanja Braker (t.braker@esdalcollege.nl). Het orkest repeteert iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur in het schoolgebouw aan de Oosterstraat in Emmen.