Kamst Mode houdt kadoweken

Emmen / Coevorden / Hardenberg - Kamst Mode houdt tot en met zaterdag 22 juni de kadoweken, waarin de klant van flinke kortingen profiteert.

Bas Kamst vertelt: ,,Wij vroegen ons af: wat is het beste kadootje dat je kunt krijgen tijdens het shoppen? Gedurende het jaar geven wij namelijk regelmatig kleine aardigheidjes aan onze klanten. Die presentjes worden altijd heel enthousiast ontvangen. We vinden het leuk om onze acties regelmatig af te wisselen. Daarom hebben wij de kadoweken in het leven geroepen. Tijdens deze weken krijgen onze klanten geen give-away, maar een fikse korting als kado. Geen pietluttige, maar meteen een behoorlijke korting van maar liefst dertig of vijftig procent. Dit is dus het uitgelezen moment om een leuke top, een broek of dat ene jasje dat je eigenlijk al een tijdje in je hoofd hebt met korting te scoren. De artikelen, waarop de korting wordt gegeven, zijn herkenbaar aan het roze actielabel. Het betreft onder meer de merken Geisha, Dreamstar, &Co, Elvira, Summum, HV Polo, Expresso, Sandwich, Studio Anneloes, Taifun, Gerry Weber, Betty Barclay, L.O.E.S. en Frank Walder.”

Ook alle zomerjassen worden met flinke kortingen aangeboden.

Kamst Mode heeft vestigingen aan de Friesestraat 13 in Coevorden, aan de Voorstraat 41 in Hardenberg, aan de Vaart ZZ 54 in Nieuw-Amsterdam en aan het Noorderplein 2 in Emmen.