Assen installatietechniek Sleen viert jubileum

Sleen - Assen installatietechniek & badkamers aan de Meulenakker in Sleen bestaat 40 jaar. Dat wordt gevierd op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Jan Assen. Vanuit een winkelpandje in Sleen verkocht hij bruin- en witgoed, en deed de bijbehorende installatiewerkzaamheden. In korte tijd groeide het bedrijf, kwam er een sanitaire showroom en werd Weggemans elektrotechnische bedrijf in Westerbork overgenomen. Eind jaren negentig groeide het installatiebedrijf opnieuw uit haar jasje. Aan de Meulenakker in Sleen werd een nieuw pand gebouwd, dat in april 2001 feestelijk werd geopend. In 2005 nam zoon Arno het roer over van Jan.

Het bedrijf staat bekend als zeer betrouwbaar als het gaat om installatietechniek, badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen. Met de modernste innovaties is dit Slener bedrijf een voorbeeld voor de rest van Nederland.

Het jubileum wordt gevierd op vrijdag 14 juni (15.00-20.00 uur) en zaterdag 15 juni (10.00-17.00 uur). Onder het genot van een hapje, een drankje en diverse activiteiten voor de jeugd hoopt het bedrijf er onvergetelijke dagen van te maken. Er zijn tijdens dit jubileum aantrekkelijke acties en mooie prijzen te winnen: leverancier Remeha geeft zelfs een duurzame HR ketel weg.

,,We zijn al lang bezig om zo duurzaam en efficiënt mogelijk te werken en producten te leveren aan onze klanten die daar bij passen”, zegt Arno. “Ook wij gaan voor een betere wereld, en dat werkt uiteindelijk kostenbesparend voor onze klanten.”

Informatie: www.assen-tib.nl of www.facebook.com/AssenInstallatietechniek