Vakantiebaantje? The Learning Network zoekt logistieke talenten

Emmen / regio - Werkzoekenden kunnen weer volop aan de slag bij The Learning Network. De grootste educatieve dienstverlener van studieboeken en digitale licenties in Nederland zoekt deze zomer extra medewerkers die alle online bestellingen klaarmaken en de aftersales verzorgen.

Vanaf de locatie aan de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen verstuurt The Learning Network jaarlijks honderdduizenden pakketten naar mbo-, hbo-, wo-studenten en vo-leerlingen in België. Het begin van de zomer betekent het startsein voor het werven van extra hulpkrachten. ,,Het gaat met name om seizoensgebonden werk. De piek voor het leveren van nieuw studiemateriaal ligt tussen juli en oktober. In deze maanden hebben we dagelijks driehonderd extra mensen aan het werk”, licht Nino Pitta, flexpoolcoördinator van het bedrijf, toe. Hiermee is The Learning Network elk jaar een van de grootste werkgevers van de regio.

Werken bij The Learning Network betekent meehelpen het onderwijs verder te ontwikkelen. Jaarlijks levert het bedrijf meer dan 12 miljoen studieboeken, 3,5 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen uit. ,,We doen alles voor tevreden klanten. Daarom zoeken we honderden studenten die meehelpen met onze zomerse megaklus. Dat kunnen sterke logistieke talenten zijn, maar ook customer care experts. Zij staan studenten en ouders telefonisch te woord, maar ook via mail en chat,” aldus Pitta.

Leuke extra’s

Janssen vult enthousiast aan: ,,We bieden onze medewerkers, naast een goed salaris, ook leuke extra’s. We trakteren op snacks en ijs in de warme periode. We leggen onze medewerkers graag in de watten. Naast hard werken willen we dat ze ook de gezelligheid en sfeer van ons bedrijf leren kennen zodat ze ieder jaar weer terugkomen. Daarnaast bieden we kansen voor uitzendkrachten om door te groeien en vast bij ons in dienst te komen.”

Meer informatie over de vacatures en aanmelden staat op werkenbij.thelearningnetwork.nl