Michel Soppe neemt afscheid van Protos

Steenwijksmoer – Michel Soppe zet na dertien seizoenen een punt achter het prestatief voetbal in de hoofdmacht van Protos.

Voor de 34-jarige verdediger is het mooi geweest. Soppe wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin. Tijdens de streekderby tegen Raptim werd hij zondagmiddag door het bestuur van Protos en zijn vrouw en kinderen flink in de bloemetjes gezet.

Michel Soppe kan terugzien op een mooie sportieve loopbaan. Met als één van de hoogtepunten het seizoen 2013 / 2014. Soppe werd toen met zijn ploeg niet alleen kampioen in de zondag 4e klasse D, maar keek ook met gepaste trots terug op de inbreng van zijn twee broers Roy en Robin. Het was voor het eerst dat de drie telgen uit de roemruchte voetbalfamilie uit Steenwijksmoer samen in de hoofdmacht speelden. Voor Michel en zijn broers een geweldige ervaring.

Protos promoveerde vorig seizoen weer naar de 3e klasse en wist zich dit seizoen op knappe wijze te handhaven. De ploeg van Michel Soppe is zelfs nog kansrijk voor een nacompetitieplek om promotie naar de 2e klasse.