Bestuur ONS Dalen test nieuwe padelbaan uit

Dalen - Het bestuur van stichting ONS Dalen nam onlangs een kijkje op het gerenoveerde tennispark in het dorp. De stichting had voor de aanleg van de nieuwe padelbaan een bedrag van 10.000 euro over.

ONS Dalen is een stichting die als doel heeft het stimuleren van welzijn, sport en cultuur in de voormalige gemeente Dalen. De stichting bestaat uit ruim zestig personen. Onderlinge saamhorigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de pijlers van deze stichting die aanvragen beoordeeld die vanuit de samenleving worden gedaan en vallen binnen de drie genoemde pijlers.

Paradepaardje van het nieuwe park is de padelbaan. Padel is een sport die overgewaaid is uit Zuid-Europa en daar immens populair is. De tennisvorm kan het beste omschreven worden als een combinatie tussen tennis en squash. Dankzij de aanleg van deze baan is het ledental van de club inmiddels met zo’n 40 leden gestegen tot zo’n 130 leden en bloeit de club weer nadrukkelijk.

Tijdens het bezoek trok een aantal bestuursleden de stoute schoenen aan en nam deel aan een padelclinic, waarna samen van een gezamenlijk buffet werd genoten.