Gerard Ekdom draait voor Pearl Village

Dalen - Pearl Village in Dalen wordt dit jaar gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli. Als opwarmer voor dit muzikale spektakel was er zaterdag de Cool Classic Night met dj Gerard Ekdom in restaurant De Baander. Het was volle bak.

Ook de dj’s Joruss & Frank-E -de mannen van Pearl Village- waren natuurlijk ook van de partij. De avond was mede mogelijk door Rock ‘n Rolle en Veronica.

Ook ditmaal is er een combinatie met het muziekfestival Weijdepop tot en met zondag 21 juli op een nieuwe locatie aan de Reindersdijk in Dalen.

Meer dan 25 dj’s en artiesten treden op tijdens het Pearl Village Festival 2019, verdeeld over drie area’s. Op elke stage staat een nationaal bekende dj/artiest met een regionaal talent. De genres zijn onder andere urban, R&B, moombahton, (latin) Hhuse, Nederlandstalig, hardstyle en rawstyle. Onder de dj’s bevinden zich Childsplay, Evander, Jeff Free, Lars Middel, Lars Evers, Sheriff, Necroformers en Demolition Inc op een terrein aan de Reindersdijk aan de rand van Dalen.