Fietsen ohne Grenzen staat weer op de agenda

Coevorden - De veertiende editie van ‘Fietsen ohne Grenzen’ wordt gehouden op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Er is keuze tussen de afstanden 25, 40 en 60 kilometer.

Het thema is ditmaal ‘Kunst en cultuur’. De eerste dag is de start vanaf Het Arsenaal in Coevorden. Afhankelijk van de gekozen afstand gaat de route via Laar, Loozen, Hardenberg en Gramsbergen terug naar Coevorden. Bij terugkeer in Coevorden wordt gezorgd voor gezellige muziek.

De fietsers worden op de tweede dag verwacht bij MFC Het Spectrum in Dalerpeel voor een tocht naar Geesbrug, Aalden, Wezuperbrug en Oosterhesselen. Op de slotdag starten de deelnemers vanaf Haus Ringerbrüggen in Emlichheim. De fietsers komen langs allerlei kunstobjecten op weg naar Neugnadenfeld. Via Esche en Hoogstede worden de deelnemers teruggeleid naar Emlichheim.

Voorinschrijven kan tot en met maandag 20 mei via de website. Inschrijven is ook mogelijk op woensdag 29 mei vanaf 15.30 uur in Het Arsenaal en op de fietsdagen zelf. Het is ook mogelijk één of twee dagen mee te fietsen. Starten kan alle drie dagen van 9.00 tot 12.00 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur.

Fietsvervoer van en naar de startplaatsen per fietsenbus is mogelijk. Wie een handje wil helpen als vrijwilliger is van harte welkom. Voor inlichtingen of aanmelding: bestuurslid Hans Heijn, 06-11066992, 0591-381005 of hansheijn@ziggo.nl.