Leer Hypotheeklijn kennen

Dit artikel wordt u aangeboden door Hypotheeklijn.

Hypotheeklijn is dan wel een jong bedrijf in Coevorden, maar er gaan jaren ervaring achter schuil. ‘Leer ons kennen’ is de slogan van Hypotheeklijn van eigenaar Gerben Zwiers. Velen weten de weg al te vinden naar het bedrijf in de Van Gend en Loosloods (naast Bé’s Barbershop) aan de Parallelweg 20C, maar dat geldt nog niet voor iedereen.

Onafhankelijk

Daarom begroeten Gerben Zwiers en Rianne Sollie graag belangstellenden om hen alles te vertellen over verzekeringen via Financieel Adviesloket (handelsnaam van Hypotheeklijn) en hypotheken en hen van advies te voorzien. ‘We zijn’, vertelt Gerben Zwiers enthousiast, ‘volkomen onafhankelijk, dus we kunnen de klanten steeds de beste mogelijkheden en laagste rente van zo’n veertig hypotheekverstrekkers voorleggen en de scherpste premies bieden. Bovendien denken wij met de klant mee. Als iets niet mogelijk is, kijken we hoe het gewenste resultaat wel kan worden bereikt.’ Rianne vult aan: ‘Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.’

Waardebon

Hypotheeklijn werkt laagdrempelig: klanten zijn welkom in het kantoor, kunnen vragen stellen via WhatsApp, ook chatten kan en Hypotheeklijn biedt zelfs de mogelijkheid om, zonder adviseur, zelf een hypotheek af te sluiten tegen zeer lage kosten. En er wordt snel gewerkt, een hypotheek kan in een mum van tijd geregeld zijn.
De rente is nu historisch laag, waardoor er mogelijkheden zijn voor het oversluiten van een bestaande hypotheek. Zo profiteren ook woningbezitters van lage maandlasten. ‘Om ons eenjarig bestaan te vieren, ontvangt iedereen die voor 1 juli een hypotheek afsluit via ons kantoor een waardebon voor Van der Valk Hotels’, laat Gerben weten.

Financiële planning

Via Financieel Adviesloket zijn de mogelijkheden talloos. Zo is een onderdeel de financiële planning, die te maken heeft met allerlei levensgebeurtenissen, zoals pensionering. ‘Ik heb een beoogd pensioen voor ogen, maar wat moet en kan ik daarvoor doen om dat te bereiken, kan een vraag zijn van een klant’, aldus Gerben. Ook afhandeling van zaken rondom een overlijden (erfrecht) behoren tot de mogelijkheden. Hierbij regelen wij alles voor de nabestaanden, zodat zij zich kunnen richten op rouwverwerking.'

Vooruitstrevend

Hypotheeklijn is vooruitstrevend en kijkt graag naar eenvoudige oplossingen voor een goed resultaat. Het kantoor werkt vrijwel papierloos en klanten kunnen zelf digitaal veel regelen.

Persoonlijk contact

‘We hebben gemerkt’, vertellen Gerben en Rianne, ‘dat veel mensen toch prijs stellen op persoonlijk contact. Dat geldt ook voor jongeren, bijvoorbeeld als zij voor de eerste keer een huis kopen en een hypotheek willen afsluiten. Bij banken en verzekeraars verdwijnt het persoonlijk contact en juist hier hechten wij veel waarde aan.'

Ervaring

Het bedrijf van Gerben nam bijna een jaar geleden zijn intrek in het kantoor aan de Parallelweg. ‘Het was een druk jaar, zelfs boven verwachting’, zegt hij.
Gerben is al tien jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en kent het klappen van de zweep. Hij volgt natuurlijk alle ontwikkelingen op de voet, want op fiscaal en juridisch gebied verandert er regelmatig wat. Strenge diploma-eisen en pittige studies zorgen ervoor dat de klant kan rekenen op uitstekend advies en de meest actuele informatie. Net als Gerben beschikt ook medewerker Rianne over alle vereiste diploma’s en houdt ze haar kennis op peil. ‘Wij zijn nooit uitgeleerd’, lacht ze.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen bij het kantoor, bel, mail, chat of app!

Hypotheeklijn,
Parallelweg 20C
Coevorden
www.hypotheeklijn.com
www.financieeladviesloket.nl
info@hypotheeklijn.com
WhatsApp: 06-82772690