Museum Thijnhof presenteert nieuwe expositie

Coevorden - In Museum Thijnhof voor surrealistische en realistische kunst aan de Gasthuisstraat is tot en met zondag 23 juni werk van diverse kunstenaars te zien. Enkele kunstenaars houden een meet & greet.

Bert de Vries tekent al van jongs af aan. Nu is hij fulltime schilder van portretten en stillevens. Hij werkt op de klassieke manier in dunne lagen olieverf op paneel of portretlinnen.Onder de naam SAM Paintings maakt Simone van der Meeren figuratieve olieverfschilderijen. Haar stijl is realistisch en magisch-realistisch.André van Buuren was eerst grafisch vormgever,  Tot hij de fantastische schilderkunst ontdekte en achter de schildersezel kroop. Arnold Jipping toont zijn fotowerk. In alle afbeeldingen die hij maakt, is de bewerking van de foto een essentieel onderdeel. Erna Schurink heeft zich altijd al geïnteresseerd voor kunst en dan in eerste instantie voor het schilderen. Nu is zij verslingerd aan glasfusen. Na een periode van surrealisme is Reina Rozema overgestapt naar stillevens met allerlei bollen.

Uiteraard is ook het werk van de vaste exposanten Kees Thijn, Henk Bloemhof en Jan van de Brink te zien.

Museum Thijnhof is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur met uitzondering van Eerste Pinksterdag (9 juni).

Meer informatie, onder andere over de meet & greets, staat op www.thijnhof.nl en Facebook.