Verras je partner met een mooie ring op Moederdag

Dit artikel wordt u aangeboden door Buddha to Buddha

Wil je je eigen partner verrassen op Moederdag? Of samen met je kinderen een cadeautje geven aan hun lieve mama? Gewoon om haar te bedanken dat ze het hele jaar weer voor jou of voor het gezin heeft klaargestaan? Moederdag is een speciale dag om dat te doen. Op deze dag zet je haar in het zonnetje met een mooi cadeautje. Met een speciaals cadeau, uitgezocht door de kinderen, maak je je partner blij, gelukkig en trots. Toch is dat vaak een uitdaging. Want hoe hou je het origineel? Hoe laat je blijken dat je dit jaar echt je best hebt gedaan?

Origineel sieradenmerk

Dat doe je met een Buddha to Buddha sieraad. Het leuke van een merk als Buddha to Buddha, is dat de verschillende sieraden van iedere collectie zijn gemaakt om elkaar aan te vullen. Geef je dus dit jaar oorbellen, dan kun je bij een volgende feestelijke gelegenheid een ander sieraad geven, bijvoorbeeld een ketting of armband uit dezelfde collectie. Dit is ideaal, want het valt niet altijd mee om steeds weer een geschikt cadeau te vinden.

Een sieraad maakt vrouwen blij

Kinderen zoeken vaak een sieraad uit voor hun moeder. Een speciale ring, armband, ketting, collier of set oorbellen, uitgezocht door haar man en kinderen, maakt iedere moeder blij. Je bent pas origineel als je een sieraad uitkiest dat helemaal past bij haar persoonlijk stijl. Alle sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en van hoge kwaliteit Sterling Silver. Je allerliefste zal heel lang plezier beleven aan haar cadeautje. Op bijzondere sieraden ben je zuinig. Die berg je dan ook op in een speciale box, namelijk de jewellery black box van Buddha to Buddha. 

Welke ring kies je?

De handgemaakte Buddha ringen doen het altijd goed. Vrouwen zijn gek op ringen. Zoek je een fijn ringetje? Dan is de Chain Pyramid Stone wat je zoekt. Deze ring bestaat uit de bekende gevlochten schakelstructuur, maar dan in een slanke uitvoering. De ring is verder dynamisch en open vormgeven door de open structuur en de piramidevormige steentjes. Een andere bijzondere ring is de Dunia Ben Black. Deze is ook net nieuw in de collectie en heel erg herkenbaar door de iconische Ben-schakel. Bijzonder is de geoxideerde en platgeslagen binnenzijde. Deze ring behoort tot de Refind-collectie, waardoor hij dus perfect bij andere sieraden uit de Refind-collectie of de Dunia-sieraden. De ringen zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Er is dus genoeg keuze.

Ruim assortiment ringen en meer

Kijk rond in onze Buddha to Buddha-webshop met groot assortiment ringen en ontdek het cadeautje die jullie gaan geven. Bestel je voor 16:30 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Zo is je cadeautje altijd op tijd in huis. Of kom  eens binnen bij onze winkel Chikado aan de Nieuwsteeg 47/49 te Hoorn. Ook hier vind je een heel uitgebreid assortiment Buddha to Buddha sieraden.