Bakker en Scaves slaan handen ineen

Coevorden / Schoonebeek - Bakker Oilfield Supply Coevorden (BOS) aan De Hulteweg in Coevorden en Scaves aan de Wendakker in Schoonebeek werken al jaren samen. Die samenwerking heeft ertoe geleid, dat BOS per 1 mei Scaves overneemt.

BOS, onderdeel van de Bakker Groep Coevorden, biedt al ruim zeventig jaar producten en diensten aan opdrachtgevers die actief zijn in de winning van energie. Naast de oorspronkelijke hoofdactiviteiten in de olie- en gasindustrie richt BOS zich sinds enkele jaren onder andere ook op geothermie en is als gevolg van de energietransitie duidelijk gericht op innovatie en toetreding tot nieuwe industrieën.

Scaves heeft ruim twintig jaar ervaring met het geven van trainingen en advies op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid, welzijn, milieu en ARBO-wetgeving. Naast de focus op de bouw en industrie is Scaves inmiddels ook al jaren werkzaam in de olie-, gas- en geothermie en in de petrochemie- en procesindustrie. BOS en de Bakker Groep verwelkomen Scaves en haar klanten en zien uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking.