Jumbo René Kromkamp opent Pick Up Point

Coevorden - Klanten van Jumbo René Kromkamp aan het EDS Plein in Coevorden kunnen nu ook de boodschappen online bestellen. De bestelling kan worden doorgegeven via jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kunnen de boodschappen afgehaald worden bij het Pick Up Point in de winkel.

,,We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen ze in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen de klanten ervoor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagsfeestje”, aldus bedrijfsleider Richard Warners van Jumbo René Kromkamp.

Klanten kunnen al enige tijd bij de vestiging van Jumbo aan de Ing. Arjen Vonkweg terecht voor het ophalen en het laten thuisbezorgen van haar boodschappen. Vanaf het EDS Plein kan niet worden thuisbezorgd. ,,Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. Om die reden geven we ook de bezorging van boodschappen niet zomaar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten zowel bij het ophalen als ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende dag ophalen.