Martin Eising is nieuwe directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden

Emmen / Coevorden / Sleen - Martin Eising uit Sleen is met ingang van juni 2019 de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden.

Samen met Marthe Oudega, directeur Particulieren & Private Banking, vormt hij voortaan samen de tweehoofdige directie.

Eising, geboren en getogen in Sleen, heeft binnen de Rabobank diverse (management-)functies bekleed. Zo was hij onder meer directievoorzitter bij Rabobank Westerbork en directeur Bedrijven bij Rabobank Het Drentse Land. Recent bekleedde hij de functie van directeur Food & Agri waarbij hij verantwoordelijk was voor alle activiteiten en relaties van deze sector in de provincies Groningen en Drenthe. Met deze benoeming neemt Eising het stokje over van Chéry Wortelboer. De heer Wortelboer was sinds september 2013 actief als directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden.

"Ik ben zes jaar geleden aangesteld als directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden, met als belangrijkste taak om de lokale bank zowel commercieel als maatschappelijk stevig op de kaart te zetten, zegt Wortelboer. "Samen met de andere directieleden, ledenraad en medewerkers hebben we gebouwd aan een mooie nieuwe bank die midden in de samenleving staat. Ik heb dit met veel energie en plezier gedaan. Het was een erg prettige samenwerking met zowel alle medewerkers als de leden en klanten."