Tennisclub CTC viert volgend jaar eeuwfeest

Coevorden – Met het 100-jarig bestaan in het vooruitzicht heeft de Coevorder Tennisclub (CTC) tijdens de jaarvergadering een speciale jubileumcommissie geformeerd. De club wil het eeuwfeest in 2020 opluisteren met diverse activiteiten.

CTC nam op de jaarvergadering afscheid van voorzitter Gerrie Wolbers en bestuurslid Christa Cremer. Beiden hebben op tal van fronten veel werk voor de tennisclub verricht. Graciëlle Schutjens (voorzitter) en Corien Smemann (lid) nemen de vacante posities in. Ook Robin Kievit neemt zitting in het bestuur.

Prestatietrofee naar Willy Bakker

De prestatietrofee van CTC ging dit jaar naar Willy Bakker. Hij heeft jarenlang vol overgave de onderhoudsploeg op dinsdag aangestuurd. Bakker heeft het stokje weliswaar overgedragen, maar CTC hoopt de betrokken clubman nog veel op tennispark aan de Nordhornerstraat te zien. Met de prestatietrofee wil CTC nogmaals grote waardering uitspreken voor het vele werk dat Willy Bakker voor de vereniging heeft verricht.

Nieuw logo

In de aanloop naar het eeuwfeest heeft de tennisclub inmiddels ook de beschikking over een nieuw logo, met daarin verwerkt de contouren van vestingstad Coevorden.

Facelift accommodatie

Voorts kreeg het terrein van CTC in de afgelopen periode opnieuw een flinke facelift. De kantine werd gerestyled en sinds vorig jaar heeft de bijna 100-jarige club ook de beschikking over een overdekt terras.

De dinsdagavond is al vele jaren de vaste clubavond van de CTC, die beschikt over een bloeiende jeugdafdeling. Nieuwe leden krijgen bij aanmelding vijf gratis tennislessen aangeboden.

Kijk voor meer info op www.ctccoevorden.nl