Coevorden gaat dit weekend weer los

Coevorden - Coevorden gaat dit weekend voor de vierde keer los. De organisatie van het evenement ‘Coevorden gaat los’ is in handen van Isabel van Dalsem en Michel Kok van café De Oale Jan in de Sallandsestraat.

De tent staat weer op de parkeerplaats bij sportaccommodatie De Swaneburg op De Pampert.

Het festijn wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei. Gestart wordt op vrijdagavond om half negen met de Kisjeskearls. Høken, brekken en angoan is het motto van de band, want zij spelen de muziek van boerenrockgroep Normaal.

Voor zaterdag staat een darttoernooi op het programma. Het toernooi begint om 11.00 uur, de tent is open vanaf 9.30 uur. Informatie: telefoon 06-45193348. 's Avonds vanaf acht uur is het tijd voor De Wethouders en Club T-Bone. De band De Wethouders, een rock ‘n rollband uit Zuidwolde en Hoogeveen, speelt nummers van onder andere Status Quo, AC/DC, Mooi Wark, Normaal en vele andere rocksensaties.

Een open sessie in samenwerking met Richard Nijstad en Marco Boonstra is er op zondag vanaf 15.00 uur. Van 20.00 tot 22.00 uur is er een afterparty met Club T-Bone.

De entree voor alle activiteiten van Coevorden gaat los is zoals gebruikelijk gratis. Isabel en Michel kunnen ook dit jaar rekenen op bestaande en nieuwe sponsors en ook de ploeg vrijwilligers staat paraat. Gertjan Keen verzorgt het licht en geluid.